Ben jij een Verander Kampioen met de hoofdletter K? Gaat jouw hart sneller kloppen van het veranderen en verbeteren van organisaties, houd je van afwisseling en heb je aardig wat mensenkennis? Dan is werken bij The Value Office misschien wel wat voor jou!

Bij The Value Office zijn we op zoek een echte Verander Kampioen die onze klanten versteld doen staan. Jij, als Verander Kampioen, helpt onze klanten om hun doelen sneller te halen!

Dit vind je leuk om te doen…

Om de juiste dingen te doen en de dingen juist te doen. Om chaos te stroomlijnen, zoals het vertalen van data naar concrete acties of doelen. Ook voor complexe vraagstukken draai jij je hand niet om. Binnen no time vertaal je die naar praktische en creatieve oplossingen. Samenwerken doe je graag, zodat je verschillende stakeholders en betrokkenen mee kunt nemen in een verandering.

Hier herken jij jezelf in…

 • Je hebt en HBO/WO werk- en denkniveau.
 • Je ziet waar je ook komt, mogelijkheden voor verbeteringen.
 • Je weet wat de termen Agile, Lean, Kanban en Kotter inhouden.
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in verandermanagement rollen.
 • Je hebt ervaring binnen de financiële dienstverlening of rijksoverheid (is een pré).
 • Welke rol je ook hebt gehad, denk aan product owner, projectmanager, implementatie manager, transitie lead of business consultant. Jij waant je als een spin in het web, waar je ook terecht komt. En je hebt oog voor de mensen.

Dit zoek jij in een baan…

 • Geld. Oftewel een passend salaris met een leuke bonusconstructie.
 • Groei. Een scala aan mogelijkheden m.b.t. training en opleiding.
 • Flexibiliteit. Wij sturen op outcome. Zolang onze klanten en collega’s tevreden zijn.
 • Hybride. Wij werken hybride bij de klant, vanuit huis en op kantoor.
 • Ruimte. Voor nieuwe ideeën en initiatieven. Graag zelfs!
 • Fun. Leuke dingen doen met de allerleukste collega’s.
 • Vertrouwen. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.
 • Samenwerken: het gevoel van samen ook als je bij de klant werkt. We got your back!

Wie zijn wij?

Wij zijn The Value Office, een échte Rotterdamse Start Up met een heel hecht team. Bij The Value Office willen we zoveel mogelijk waarde voor de klant toevoegen, maar ook voor jou! Groeien doen we samen! Als jij groeit, groeien wij, en als wij groeien, groeit de klant.

Wij helpen organisaties meer waarde uit verandering te halen. Wij geloven in effectief veranderen door Transparantie en Wendbaarheid! Wij bedienen klanten van de Rijksoverheid tot de Bouw. En wij zoeken de beste change consultants om ons hierbij te helpen!

Is dit op jouw lijf geschreven?

Wacht dan niet langer! Stuur een reactie naar info@thevalueoffice.com. Of liever eerst kennismaken? Plan een koffiedate met één van onze partners Wanda of Martin!