Relevant zijn is mooi, relevant blijven is key!

VvAA

Onze nieuwe klant VvAA is een belangrijke speler op de markt van de financiële dienstverlening aan zorgverleners!
Sinds 1924 voorziet deze vereniging, met vandaag de dag ruim 125.000 leden, zorgverleners in Nederland van maatwerk diensten op financieel, juridisch en bedrijfsmatig vlak. Daarmee is VvAAal bijna 100 jaar de stem en steun van zorgverlenend Nederland.

Doel

Een vereniging wil er zijn voor zijn leden, de zorgverleners, in iedere fase van diens bestaan.
Dat betekent dat VvAA nu en in de toekomst op basis van een uitstekend klantbeeld en een ketengerichte manier van (samen)werken duurzaam relevant wil blijven voor al zijn leden, van Start-up tot Stay-Up!

Onze opdracht

The Value Office draagt bij aan deze doelstelling door het vormgeven en uitvoeren van een leergang voor de trekkers van ‘Change’ binnen VvAA. De leergang neemt deze veranderaars mee in de grondbeginselen van verandermanagent. Daarnaast worden deze beginselen direct toegepast in de uitwerking van een aantal actuele cases. Deze cases zijn geselecteerd en uitwerkt om zowel de ontwikkeling van de deelnemers maximaal te stimuleren en tegelijkertijd een direct bijdrage te leveren aan bovenstaand doel!