Succesvol veranderen is voorspelbaar!

Wanda en Martin zijn de trotse oprichters van The Value Office!

Onze paden hebben elkaar in de afgelopen jaren vaak gekruist, zowel binnen corporate omgevingen als binnen de Rijksoverheid. Wat ons hierin bindt is de passie voor effectief veranderen!

Of het nu gaat om het implementeren van een nieuw systeem, een kostenreductie realiseren, een klantgerichter bedrijf worden, een Agile transitie, een nieuwe propositie naar de markt brengen of van een Start-Up een Scale-Up maken, we’ve done it!

Vanuit deze ervaringen hebben wij geleerd dat effectief veranderen in de basis overal gelijk is, voorspelbaar is en simpel kan zijn.

Daarom hebben wij een verandermethode ontwikkeld: de TOV! methode. Om succesvol te veranderen, te ontwikkelen of te groeien, mogen twee kenmerken niet ontbreken: data gedreven transparantie en wendbaarheid. Hoe hoger en organisatie scoort op deze onderwerpen hoe meer kans je hebt op het succesvol realiseren van deze ambities.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze kennis voor iedere organisatie beschikbaar moet zijn en niet alleen voor die met een grote portemonnee.

Deze overtuiging vormde onze motivatie om The Value Office op te richten!
Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Let’s get in touch!